intretinere web

Servicii

Servicii SEO / Web oferite:

1) Seo – Optimizare Onsite – puteti citi mai multe pe pagina de start sau pe blog.

2) Sem – Promovare site = Optimizare Offsite – puteti citi mai multe pe pagina de start sau pe blog.

3) Smo – Social media optimization – puteti citi mai multe pe pagina de start sau pe blog.

link building

4) Link building – (parte a Sem) – exista o serie de proprietari sau administratori de site-uri care doresc doar acest serviciu. In principiu consta in – publicarea de anunturi, articole si comentarii pe site-uri, bloguri si forumuri, inscrierea in directoare. Aici se discuta despre dofollow si nofollow, despre linkuri reciproce si schimburi de linkuri (cel putin in 3), etc. Tot ce aveti de facut e sa ne solictati oferta pentru site-ul d-voastra gen: Doresc publicare pe 200 directoare romanesti si 100 straine fara link reciproc, articole si comentarii pe 50 de bloguri do sau nofollow, 100 de anunturi pe site-uri de profil si veti primi oferta personalizata concreta din partea noastra. Consideram avantajoasa o campanie de link building pe termen scurt doar (3-6 luni) asta pentru ca pe termen lung postarile pe bloguri nu mai au link pe prima pagina a site-ului respectiv, majoritatea directoarelor (o poveste pe blog) adauga nofollow linkurilor vechi, etc. Pentru expresii „valoroase” cu peste 30.000 de cautari / luna e nevoie chiar de o munca full time permanenta pentru link building. Cunosc proprietari de site-uri din domeniu imobiliar si turism, care au angajati full time persoane care se ocupa exclusiv de popularizarea site-ului companiei. Aici, recomand consultanta de specialitate, pentru ca de cele mai multe ori, eficienta muncii depuse este foarte mica datorita unor „mici detalii”. Va reamintim sloganul nostru : „Ce a fost ieri valabil nu mai este astazi. Ce e astazi valabil nu va mai fi si maine.”

web hosting

5) Gazduire site / web hosting – Va oferim gazduire domeniu, cu acces la control panel si .htaccess server email cu numar nelimitat de aliasuri, etc la preturi incepand cu 3 eur / luna + TVA. Spuneti-ne de cat spatiu de stocare aveti nevoie, ce trafic lunar estimati si va vom face cea mai buna oferta. Atentie !! Facilitatile oferite de hosting sunt importante dpdv Seo . Un exemplu este functia gzip pentru compactarea paginilor si imaginilor, functie ce duce la micsorarea marimii fisierelor si implicit, la scaderea vitezei de incarcare a site-ului, criteriu important seo . Accesul la fisierul .htaccess este de asemenea foarte important cel putin pentru configurarea mod rewrite si redirectionarile canonical. Uptime-ul este un alt criteriu, culmea SEO, pentru ca „ghinionul” de a primi vizita Google boot exact cand serverul e cazut poate aduce o cadere brusca in clasarile pe motoarele de cautare cu revenire in circa 3 luni pe pozitia initiala. De aceea, o decizie relativ simpla dar care este prima intr-un lung sir poate avea pe parcurs repercursiuni majore asupra performantei site-ului dumneavoastra. Si, asa cum se intampla in constructii, un leu economisit la un studiu / fundatie poate aduce cheltuirea unor sute sau chiar mii de lei pentru recuperare si / sau reparare. Aveti 3 oferte de gazduire diferite si nu stiti pe care s-o alegeti ? O facem noi ( gratis) pentru d-voastra.

intretinere web

6) Actualizari web – Aveti un site vechi si nu mai aveti contact cu cel care l-a facut si / sau intretinut. Va intereseaza sa-i aduceti modificari, update-uri, dar si sa-i adaugati functii noi, etc. Va putem oferi o interventie punctuala – trimiteti-ne lista cu ce modificari doriti si va dam o oferta, sau, va putem oferi un serviciu permanent cu un tarif modic lunar . Daca doriti in schimb si optimizare pentru performate ridicate a site-ul e foarte probabil sa trebuiasca refacerea lui folosind tehnici actuale (wordpress, jquerry, etc). Daca site-ul este realizat cu ajutorul unor softuri de ecommerce, joomla , wordpress, etc, (le recunoasteti prin prezenta unei pagini de administrare) acestea au nevoie regulat de update-uri, cel putin pentru securitate.

7) Web design – Atata timp cat facem interventii la nivel de cod html,php, css etc , e clar ca putem crea de la zero un site web complet. Desi partea de design o consideram punctul nostru slab la ora actuala, este mult mai usor si corect sa creezi un site nou optimizat seo decat sa modifici punct cu punct cateodata un site vechi, neorganizat si prost conceput, realizat dupa reguli demult apuse (invechite). Aveti un model ( template) de site si doriti si d-voastra unul „asemanator” ? Scrieti-ne cateva cuvinte despre afacerea d-voastra si ce doriti de la site (aspect, functionalitate, imagine, etc) si va vom face o oferta completa detaliata (gazduire+web design+configurare email + seo+sem+smo )

Ideala este combinarea tuturor acestor servicii – gazduire + web design + seo sem smo + intretinere mentenanta update-uri intr-un singur pachet si contractarea lor cu o singura firma ( a noastra preferabil ). Se evita in acest fel „aruncarea pisicii” de la unul la altul, dumneavoastra aflandu-va la …. mijloc.