optimizare prima pagina

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente … si raspunsuri / solutii.

1. Nu inteleg nimic. Am un site si vreau sa apar pe prima pagina. Ce sa fac ?
R1. Nu e nevoie decat sa ne trimiteti un email cu numele siteului. Vom face o analiza complet gratuita a siteului, a cuvintelor cheie asociate, a concurentei si va vom oferi cel putin o varianta de optimizare ( cost/timp/rezultate) care o garantam contractual.

2. Am fost pe prima pagina la cautarile pentru expresia „produsul cutare” dar acum nu mai sunt.
R2. Daca scaderea in clasarea Google ( sau yahoo, bing, etc) a fost treptata si lenta (1 pozitie/saptamana…luna) e posibil ca alte siteuri (concurenta d-voastra) sa apeleze la optimizari complete si corecte si astfel sa treaca in fata d-voastra. Daca aveti un site static, fara feed rss sau alte modalitati de interactiune cu vizitatorii / clientii, e posibil ca si asta sa fie una din cauze. Va reamintesc ce scrie pe prima pagina a site-ului nostru : „Ce a fost ieri valabil nu mai este astazi. Ce e astazi valabil nu va mai fi si maine.”
Daca, in schimb, caderea a fost ampla si brusca, sunt alte cauze posibile. Printre acestea : incadrarea la sp@m , hostingul a fost „picat” chiar in momentul cand Google indexa site-ul , scimbarea titlului paginii de start, redirectionari .htaccess, si altele.
Solutia: o analiza a site-ului d-voastra ne va spune exact motivele , dar mai ales solutia optima pentru d-voastra.
S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog :
Ajutaţi-ne să menţinem calitatea rezultatelor căutării Google

3. Cum pot sa aflu numarul de cautari lunare pentru un anumit cuvant sau expresie ?
R3. Foarte simplu. O varianta simpla, gratuita, este aceasta unealta Google adwords. O alta varianta mai sofisticata e Google trends. Va repet ca doar prin seo se poate ajunge in top 10 pentru cautari de max 20.000 / luna. Peste aceasta cifra e nevoie de sem si smo si de cheltuieli de mentinere.

4. Site-ul meu e pe prima pagina doar pentru cateva expresii. Doresc sa fie si pentru altele.
R4. E foarte posibil ca d-voastra sa aveti facut sem si / sau smo dar sa va lipseasca seo. Aceasta optimizare este cea care face ca motoarele de cautare sa indexeze corect si complet intreg continutul site-ului . Ca si exemplu va dau site-ul nostru despre foraje care in aprilie 2010 a fost afisat de Google pentru 901 termeni de cautare. Trimiteti-ne numele siteului pentru o analiza dar si expresiile pentru care va intereseaza o clasare fruntasa. Veti primi o oferta concreta (cost/timp/rezultate garantate).

Ieşi in Faţă !! Noi te aducem pe prima pagină, in faţa concurenţei. Solicită o analiză gratuită a siteului tău si o oferta personalizată de optimizare pe pagina de contact.
optimizare-prima-pagina