La multi ani Google !!!

La multi ani Google !!! Astazi se implinesc 14 ani de cand a fost infiintat cel mai inteligent motor de cautare

Un tort animat vine in intimpinarea zilei de nastere a motorului de căutare Google pentru anul 2012. Google sarbatoreste toate evenimentele si aniversarile principale cu simboluri pe tot parcursul anului – insa astazi este ziua care marcheaza infiintarea sa.

Compania a fost infiintata in California in septembrie anul 1998. Google incepe ziua de astazi cu un tort cu 14 lumanari aprinse, care se sting si zboara de pe tort pentru a forma o diagramă, cu numele Google in culorile sale distinctive pe tort.

Initial, Google a fost doar un motor de cautare, apoi s-a extins si in e-mail, harti si multe altele. Acesta detine si site-ul de video-sharing YouTube. Cu toate ca Facebook este rege in social media, pe partea aceasta sociala Google a creat Google Plus care este in continua crestere. Daca sunteti deja pe el, pagina de oglinda va aduce la curent cu povesti, stiri de ultima ora, poze si multe, multe altele.

Multi oameni privesc cu entuziasm retelele Google Plus, Facebook si Twitter pentru a trimite mesaje de urare pentru diverse aniversari. Cei 14 ani de la infiintarea Google au trecut cu o viteza uluitoare. Dvs ce a-ti dori sa va reamintiti de la aceasta frumoasa varsta?

Trimiteti-va amintirile, lasand un comentariu …

Un comentariu la “La multi ani Google !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *